Annette Bjergfeldt. Foto af Petra Kleis
Annette Bjergfeldt. Foto af Petra Kleis

Om dette arrangement

Tid
14:00
Pris
25 kr.
Bibliotek
Lokale
den store sal
Målgruppe
Voksne
For voksne

Optakt til Ordkraft med Annette Bjergfeldt

01.03.22
Gå ikke glip af forfatter og musiker Annette Bjergfeldt, når hun kigger forbi for at fortælle om sin vidunderlige, sjove og livskloge debutroman ’Højsangen fra Palermovej’, fra 2020.

Denne fabel med dens mildest talt sprudlende og kulørte persongalleri, er et sandt festfyrværkeri af mennesker og historier. Og hvor forskellige den russiske morder og cirkusmormor Varinka, den svenske dueinstruktør Jan Gustav og bogens fortæller, den generte og mislykkede kunstmaler Esther, end er – ja så er de i familie. Familiebånd, der på godt og ondt binder dem sammen - de er en flok. Hvad familiebåndene betyder, vil Annette Bjergfeldt fortælle meget mere om. Hun vil også løfte et lille slør af handlingen i sin nye endnu ikke udkomne bog – det er noget med et sømandshjem i en fiskerby i Nordjylland – og igen er der vilde skæbner, som fletter sig ind i hinanden. 

Foredraget med Annette Bjergfeldt er en del af opvarmningen til Ord- og litteraturfestivalen Ordkraft, som i 2022 afholdes den 7.-9. april i Nordkraft i Aalborg.

Materialer