Om dette arrangement

Tid
16:30
Pris
150 kr.
Bibliotek
Lokale
Biecentret
Målgruppe
Voksne
Medarrangør
For voksne

Mord på bestilling

27.02.24
Kom til dette foredrag og mød krimiforfatterne Lisbeth Zornig og Mikael Lindholm samt Lotte og Søren Hammer, som udtænker overraskende plots, grumme drab og snedig efterforskning sammen med virkelighedens retsmediciner Jørgen Lange Thomsen.

Undervejs dykker holdet først ned i mysteriet om det fascinerende drab. Hvorfor er vi som læsere fascineret af ondskab og kriminalitet? Hvad med forfatterne? Er de blot afstumpede mennesker, eller har de mere på hjertet? Og må krimier egentlig bruges til at sætte spot på tidsaktuelle emner og social uretfærdighed, eller skal de bare være god underholdning?

Inden aftenen er omme, kommer vi også forbi myten om det perfekte mord. For hvordan ser virkelighedens drab ud for en retsmediciner, når ofrene skal obduceres? Og passer virkeligheden med fiktionen? Måske er det ikke så nemt,  hverken at slå ihjel eller skjule en forbrydelse, som man skulle tro.

Krimiforfatterne og retsmedicineren diskuterer og dissekerer planlagte drab og snedige plot sammen med publikum og vi slutter sammen af med spisning i Biecentrets café. 

Praktiske oplysninger

Spisning er inkluderet i prisen. Billetter kan købes fra onsdag d. 13. december, kl. 8.00.

Arrangementet er et samarbejde mellem Mariagerfjord Bibliotekerne og Biecentret.