Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
50 Kr
Bestil billet(ter)
For voksne

AFLYST p.g.a. sygdom - Kvinde, er du faldet i luksusfælden?

04.12.18
Kunne du tænke dig flere penge på kontoen, og et overblik over din økonomi?

Selvom vi prædiker ligestilling her i 2018, så er det manden, der sidder for enden af forhandlingsbordet i 2/3 af danske forhold, når vi taler om privatøkonomi. Vi er gammeldags, hvad det angår, og det er da noget pjat, siger Ann Lehmann Erichsen forfatter til bogen ’Plus på kontoen’. Blive bedre til at have mere fokus på egen privatøkonomi.

Kender man ikke sin økonomi fra bunden, kan man heller ikke gøre noget ved den, tilføjer Ann. Hun vil give os 7 smutvej til en sjovere økonomi. Hun lover også, at det ikke skal være svært at finde ud sin økonomi, og det skal heller ikke være kedeligt. Foredraget vil være krydret med fortællinger om, hvordan vi tror, vi gør et, men i virkeligheden gør noget andet. Aftenen henvender sig særligt til os kvinder, eftersom kvinder traditionelt overlader en stor del af den økonomiske styring til deres partner og derfor reelt ikke ved, hvordan deres økonomi ser ud.

Hermed er chancen for selv at tage styringen og få mere luft til alt det sjove. Ann vil præsentere en række enkle redskaber, og vi bliver gjort opmærksomme på de mest almindelige fælder i privatøkonomien.