Kulturtallerkenen

Kulturtallerken - Peter Søvad - Syng-med foredrag

17.01.18
Peter Søvad - Syng-med foredrag

Poul Henningsen var hele livet igennem mere produktiv som tekstforfatter, end vi husker i dag. En af hans allerfornemste fortolkere var Olivia Marie Olsen, som egentlig skulle have været kontordame på Nobels Tobaksfabrik, men under navnet Liva Weel blev hun en af Danmarks få helt store divaer.
Vi får PH's og Livas livshistorier og synger undervejs et udvalg af PHs sange.
Musik og sang: Musikuniverset.

Kulturtallerkenen er en aften med fokus på gode oplevelser, samværd og fællesskab. Vi indleder aftenen med fællessang efterfulgt af spisning og et spændende foredrag. Kulturtallerkenen er arrangeret i et samarbejde mellem Ældresagen i Arden, Røde Kors Arden, LOF Mariagerfjord/Rebild, Blå Kors Roldskov, Det Blå Værested, Kulturhusforeningen og Mariagerfjord Bibliotekerne.

Billetter kr. 90 incl. mad og kaffe købes på www.himmerlandsbilletten.dk eller på Biblioteket.