Claudia Rex. Foto af Anja Ekstrøm
Claudia Rex. Foto af Anja Ekstrøm

Om dette arrangement

Tid
18:00
Pris
150 kr.
Bibliotek
Køb billet(ter)
For voksne

Kulturtallerken: Claudia Rex

02.02.23
Claudia Rex har i sin dansekarriere været vant til at blive vurderet og forholde sig til andres forventninger. Claudia kæmper i dag med OCD og har sat sig for at punktere den fine facade og inspirere andre til bedre at klare omverdenens forventningspres.

Claudia Rex har i løbet af sin dansekarriere været vant til at blive vurderet og forholde sig til andres forventninger til hende.

Det har i høj grad påvirket hende, og hun kæmper dagligt med sit selvværd og med ikke at lade sig påvirke af andres meninger. Kigger man på Claudias sociale medier, ser alt glamourøst og perfekt ud, men det er ikke hele billedet.

Claudia kæmper i dag med OCD og har sat sig for at punktere den fine facade og inspirere andre til bedre at håndtere forventningspres fra omverdenen og den perfektionisme og nulfejlskultur, der særligt hersker på de sociale medier.

I foredraget fortæller Claudia åbenhjertigt om sin egen kamp med sit selvværd og dystre tanker. Vi kommer med bag facaden på Claudias ellers glamourøse tilværelse og får en indsigt i de hårde kampe, der ikke vises på de sociale medier.

Kulturtallerken er et samarbejde mellem Mariagerfjord Bibliotekerne, Ældresagen Arden, Arden Kulturhusforening, Blå Kors Rold Skov, Det Blå Værested, LOF Mariagerfjord/Rebild og Røde Kors.