Lokale
Køb billet(ter)

Kulturkaffe: Som sunket i jorden

02.02.21
Hvert år forsvinder hundredevis af danskere – langt de fleste dukker heldigvis op igen. Men hvordan finder man dem, som ikke vender hjem af sig selv og måske er væk i årevis? Hvordan er det for familierne, der sidder tilbage uden svar, og kan familien finde sammen igen, hvis personen findes?

I foredraget fortæller Kristian om tilblivelsen af Som sunket i jorden. Han viser klip fra programmerne og fortæller om arbejdsmetoderne, udfordringerne og risikoen, der kan være ved at rejse verden rundt i jagten på svar. Samtidig fortæller Kristian om de følelsesmæssige op- og nedture der kan være når begiver sig ud på uvis grund, både for de medvirkende.

Kristian Bech er nu tv-vært på TV2. Han er uddannet politiassistent, men startede sin tv-karriere i 2015 på Kanal5 med programmet ”Eftersøgt”, ud fra idéen om, at flere af de kriminelle tog til udlandet for at gemme sig fra dansk politi. Senere blev han vært på  TV2 programmet ”Station 2”, men måske kender du ham fra Vild med Dans.