Niels Krause-Kjær, foto af Christian Reinholtz

Lokale
Hadsund KulturCenter, Salen
Køb billet(ter)

Kulturkaffe: Niels Krause-Kjær - Kan man overhovedet stole på en politiker?

27.10.20
Kom til kulturkaffe og mød forfatter og journalist Niels Krause-Kjær.

Mød Niels Krause-Kjær

Du kender ham måske især som rap og skarp journalist fra programmet Deadline på DR2. Eller måske er du stødt på hans romaner "Mørkeland" og "Kongekabale".

Torsdag d. 27. oktober er han klar med en perlerække af anekdoter, løse påstande og diverse tal til årets sidste KulturKaffe i Hadsund KulturCenter.

Her tager han, med udgangspunkt i sine romaner, fat på spørgsmålet: Kan man overhovedet stole på en politiker?

Kan man overhovedet stole på en journalist?

Niels Krause-Kjær siger selv, at det vil tage ham mindst en time at komme rundt om det spørgsmål. Det skylles ned med en kop kulturkaffe, og bagefter er der garanteret basis for en god debat, lover Niels Krause-Kjær. For kan man overhovedet stole på en journalist?

Har du lyst til at møde ham og få at vide, hvem du kan stole på? Så kan du købe din billet på www.himmerlandsbilletten.dk.