Claus Dalby

Køb billet(ter)

KulturKaffe med haveguru Claus Dalby

19.03.19
For første gang drager Claus Dalby ud og holder foredrag.

Vi håber, at i tager godt i mod ham i Hadsund KulturCenter. Han kommer med fortælling om haven i Risskov ved Aarhus. Her har han gennem mange år skabt en levende og frodig have opdelt i farveafstemte rum, der bugner af blomstrende vækster. Et svendestykke om selskabshaven, siger han selv. Der er selvfølgelig KulturKaffe til.

Claus Dalby har 3 fif til marts-haven, mens vi venter på foråret tager rigtig fat:

• Klip stauder ned, hvis det ikke allerede er gjort.
  • Plant krukker til med for eksempel hornvioler, stedmoder og bellis, der alle tåler lidt frost.
  • Fjern græstotter, ukrudt og lignende fra bedene. Lige nu fylder de ikke meget, og derfor går det både nemt og hurtigt. Det handler om rettidig omhu.

KulturKaffe er et samarbejde mellem LOF Mariagerfjord, Ældre Sagen Hadsund, Spillestedet Frikvarteret og Mariagerfjord Bibliotekerne.
NB! Billetterne sælges fra 1. december 2018.