Bestil billet(ter)

KulturKaffe med Ghita Nørby og Lars Hannibal

18.09.18
Ord og toner, eventyr og melodier

En aften hvor Danmarks store skuespiller Ghita Nørby, vil læse nogle af sine favoriteventyr af H. C. Andersen,
fortolke Jeppe Åkjærs smukke sange og de underfundige og livskloge fabler af La Fontaine i Johannes Møllehaves sprudlende oversættelse.

Guitaristen Lars Hannibal vil skabe laguner til eftertænksomhed med smukke og populære toner fra det klassiske guitarrepertoire.

Undervejs samtaler Ghita og Hannibal om nogle af de aktuelle temaer der optager dem indenfor kunst og kultur, og om Ghitas enestående karriere indenfor film og teater.

Eventyrene, fablerne, de små anekdoter og historierne fra et langt liv med
teater, film og TV-serier formidles til publikum i en intens og intim atmosfære, hvor man fornemmer deres årelange venskab

KulturKaffe er et samarbejde mellem LOF Mariagerfjord, Hadsund Bio 1+2, Ældre Sagen Hadsund og Mariagerfjord Bibliotekerne