Anna Mejlhede

Om dette arrangement

Tid
19:00
Pris
75 Kr
Place / Room
Hadsund KulturCenter, salen
Target
Voksne
Køb billet(ter)
For voksne

Kulturkaffe: Anna Mejlhede

10.03.20
Den karismatiske kvinde, præst og forfatter Anna Mejlhede vil på denne aften tage mellemmenneskelige emner op fra sit forfatterskab. "Hjertesorg", en bog der handler om at hjertesorg er et grundvilkår, der følger os hele livet – på godt og ondt.
Ofte tror vi, at vi skal kæmpe alene med det der ondt. Det vil jeg rigtigt gerne fortælle, at vi ikke gør. Når livet er svært og hårdt, er det ikke, fordi der er noget galt med dig, men fordi det er sådan, det er. Og det er det for os alle sammen, siger Anna Mejlhede.

Bogen Livet er et mirakel, som hun skrev sammen med astrofysikeren Anja C. Andersen, handler om at være menneske i et uoverskueligt univers. Ved vi egentlig, hvad det vil sige at være menneske? Og ja, hvad er meningen med livet?

Siden juni 2109 har Anna Mejlhede været præst i Skelund og Visborg kirke. Hun kom fra en stilling i Holmens Kirke i København. Hvad den rejse har budt på indtil nu, hører vi også lidt om. Anna Mejlhede er kendt for at være ærlig og rap i replikken.
Hun har et godt levet liv bag sig. Blandt andet med 5 skilsmisser, en rejse til Grønland, og sejlende orlogspræst ved Søværnet.
 
Bliver du bare lidt nysgerrig? Så kom til dette livsbekræftende og forløsende foredrag.

Der serveres selvfølgelig en kop Kulturkaffe til.
 
Entré 75 kr., billetter kan købes via www.himmerlandsbilletten.dk eller på biblioteket.
 
Kulturkaffe er et samarbejde mellem LOF Mariagerfjord, Frikvarteret, Ældre Sagen Hadsund og Mariagerfjord Bibliotekerne.

Materialer