Om dette arrangement

Tid
19:00 - 20:30
Pris
50 Kr
Bibliotek
For voksne

Kaare Norge & Margrete Grarup

22.03.18
Kaare Norge og Margrethe Grarup sætter melodi på de nordiske ord og sprog, når vi varmer op til Ordkraft 2018 med et inspirerende musikarrangement.

Kaare Norge har solide rødder i den klassiske musik og Margrete Grarup har vundet stor respekt som blandt andet jazz- og gospelsanger. Sammen sætter de fokus på sange og melodier med nordiske rødder og nordiske digtere.

Samarbejdet mellem de to unikke kunstnere begyndte egentlig med et ”like” på Facebook. Kaare Norge syntes godt om en video, som Margrete Grarup havde lagt op på sin profil, hun kontaktede ham, de mødtes og blev hurtigt enige om, at etablere et stærkt kunstnerisk samarbejde.

De er begge i løbet af deres lange karrierer aldrig veget tilbage for at gå nye og anderledes kunstneriske veje - og det er, hvad de nu gør sammen med base i et repertoire, der består af deres akustiske versioner af nordiske sange. Det er meget svært, at sætte deres stil i bås. Den er et dynamisk crossover mellem mange genrer, som de smelter sammen i egne versioner og har bl.a. komponeret ny musik til Tove Ditlevsens digte.

Denne aften vil du også kunne høre mere om Ordkraft. 

Foto: Uffe Christensen 

Materialer