Om dette arrangement

Tid
19:00
Pris
25 kr.
Lokale
Salen, Hadsund KulturCenter
Målgruppe
Voksne
For voksne

Frie fodspor på Caminoen

12.09.22
Kalder Caminoen på dig? Så kom til pilgrimsforedrag og mærk den magi, der drager moderne mennesker til det simple liv på Caminoen.

Til foredraget åbner Marie fra vandrebloggen Frie fodspor sin slidte pilgrimsrygsæk og giver ærlige og jordnære tips til din pakkeliste – fra det uundværlige til de gram, du sagtens kan spare.

Marie fortæller levende om den indre rejse Caminoen er, og om menneskemøder, der forandrer. Få tips til hvordan du finder stilhed og fordybelse i din pilgrimsvandring uden at misse det stærke sociale fællesskab, Caminoen er kendt og elsket for.

Bliv klog på hvor langt du kan gå om dagen, og hvordan du undgår vabler. Og find ud af mulighederne for overnatning, uanset om du er til herberger eller hoteller.

Om Caminoen

El Camino de Santiago består af forskellige rejseruter, som alle har katedralen Santiago de Compostela som mål. Her formodes apostlen Jakob at være begravet.

Dette netværk af pilgrimsruter kaldes også Jakobsvejen, og blev i 1993 optaget af UNESCO som en del af verdens kulturarv. Netværkets to hovedruter kaldes “El Camino Francés (“Den franske rute”) og Camino del Norte (“Den nordlige rute”).