Mand der holder en åben bog op foran ansigtet

Lokale
ved Laaenhus Lejrskole
Køb billet(ter)

Bøger under åben himmel: Laaenhus

15.09.20
Det siges at frisk luft gør dig godt, og det har vi tænkt os at bevise når vi byder udenfor til efterårets bogcafeer.
Kom og gå med når Bibliotekarerne giver dig inspiration til efterårets og vinterens bedste læseoplevelser.

Værd at vide om turen

Turen går til skoven omkring Laaenhus.

Vores guide er naturformidler Mette Ósland. Hun vil gøre stop et par gange undervejs og fortælle om den fantastiske natur langs Mariagerfjord.

Undervejs gør vi også stop for en kort bogcafé, hvor bibliotekarerne Mette og Lone kommer med deres bud til uundværlig læsning til de mørke aftener.

Praktiske oplysninger

Vi mødes på hjørnet ved Laaenhus Lejrskole kl. 10, turen er på ca. 4 kilometer og er desværre ikke egnet for gangbesværede.

Turen er gratis, men kræver tilmelding via www.himmerlandsbilletten.dk eller på biblioteket.

Husk at klæde dig efter forholdene og medbring gerne en kop kaffe eller en lille snack til turen.