Bøger under åben himmel

Køb billet(ter)

Bøger under åben himmel: Katbjerg Odde

10.09.20
Det siges at frisk luft gør dig godt, og det har vi tænkt os at bevise når vi byder udenfor til efterårets bogcafeer.
Kom og gå med når Bibliotekarerne giver dig inspiration til efterårets og vinterens bedste læseoplevelser. Der vil i forbindelse med bogcafeerne blive uddelt en folder med alle de omtalte bøger.

Turen går til Katbjerg Odde, hvor vi bl.a. andet skal gå langs fjorden – her skulle vi gerne få et sidste glimt af solen når den går ned over fjorden og Hobro.

Vores guide er naturformilder Mette Ósland. Hun vil gøre stop et par gange undervejs og fortælle om den fantastiske natur langs Mariagerfjord.

Vi mødes på hjørnet ved Katbjerg Oddevej og Hobrovej og turen er på ca. 4 kilometer og er desværre ikke egnet for gangbesværede.

Der er fri entré, men tilmelding via himmerlandsbilletten.dk eller på biblioteket.

Husk at klæde dig efter forholdene og medbring gerne en lille madpakke og lidt at drikke til turen.