Om dette arrangement

Tid
9:30 - 10:30
Pris
25 kr.
Bibliotek
Lokale
den store sal
Målgruppe
Voksne
For voksne

Barselscafé: (overgangs)kost

04.03.24
Barselscaféen er for nye og kommende forældre og denne gang skal det handle om (overgangs)kost. I løbet af det første leveår tredobles barnets vægt. Derfor er babyers indtag af mælk (modermælk eller mælkeerstatning) og mad enormt vigtig, så de kan bygge den stærkeste, sundeste og sejeste krop.

Barselscaféen får denne gang besøg af Pernille Hjortshøj, som står bag Familieglæde. Hun har forskellige uddannelser i rygsækken, bl.a. babysigning instruktør, ammevejleder og børnesundhedsvejleder.

Til denne barselscafé vil hun fortælle om kost og især overgangskost. Hun vil kort fortælle om vigtigheden af modermælk og/eller den rigtige modermælkserstatning, ligesom hun vil dele inspiration til, hvordan og hvornår du bedst introducerer fast føde. Hvilke fødevarer, er gode at starte med, samt hvilke du med fordel kan vente lidt med. Og om du skal overveje at supplere med kosttilskud, og hvilke? 

Derudover kan du møde andre nye og kommende forældre, få en snak og hygge jer - og naturligvis er babyerne meget velkomne.

Så hvis din baby nærmer sig tiden for overgangskost, hvis I så småt allerede er begyndt, eller hvis du blot vil forberedes til, når tiden kommer, så er denne barselscafé den rette for dig. 

Praktisk info

Barselscafé afholdes den første mandag i måneden dette forår (medmindre det er en helligdag), og der bliver god tid til snak, spørgsmål og inspiration – vi ses på biblioteket!

Husk billet til den voksne deltager - babyer deltager gratis.