Signe Wenneberg
Signe Wenneberg

Om dette arrangement

Tid
19:00
Pris
75 kr.
Lokalitet
Den Gl. Biograf i Mariager
Målgruppe
Voksne
For voksne

AFLYST // Signe Wenneberg: Den nye havetype

20.04.22
Hvordan ser din have ud? Og hvordan ser fremtidens have ud? Vil du også gerne i gang med at omdanne din have? Signe vil denne aften give dig brugbare råd til, hvordan du kan gøre det på den bedste og smarteste måde.

En have er defineret som ”et indhegnet stykke jord”. Og den jord, vi har indhegnet, er jord, vi låner af vores børnebørn og oldebørn og det forpligter. Er fremtidens have så perfekt? Eller er den i virkeligheden perfekt, når den ikke er perfekt, men vild? Når den er rum for biodiversitet? 

Forfatter, blogger og haveekspert Signe Wenneberg mener, at vi i fremtiden vil se at alle haver er nyttehaver og køkkenhaver og vilde skovhaver. Her dyrkes mad til mennesker og haverne er levesteder for nyttige insekter. Alle typer haver: Byhaver, taghaver, baghaver, villahaver og fælleshaver kan bruges. Vil du også gerne i gang med at omdanne din have? Signe vil denne aften give dig brugbare råd til, hvordan du kan gøre det på den bedste og smarteste måde. 

Om Signe Wenneberg

Signe er forfatter til 14 bøger om have og bæredygtighed. Hun er kulturjournalist og uddannet i retorik og kulturjournalistik fra Københavns Universitet, og udkommer dagligt på instagram og på sin egen blog, hvor hun især deler positive indtryk fra naturen og det bæredygtige liv. Hvis det da ikke lige handler om madspild, høns, kultur, byggeri og havetips.
 

Materialer