Anne Lise Marstrand-Jørgensen. Foto af Sara Galbiati, Gyldendal Medie 2022
Anne Lise Marstrand-Jørgensen. Foto af Sara Galbiati, Gyldendal Medie 2022

Om dette arrangement

Tid
19:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Målgruppe
Voksne
For voksne

AFLYST // Optakt til Ordkraft: Anne Lise Marstrand-Jørgensen

02.03.23
Optaktsturnéen til Ordkraft med Anne Lise Marstrand-Jørgensen er desværre blevet aflyst. Der arbejdes på at finde et andet navn til turnéen - hold dig opdateret her på hjemmesiden. Vi beklager ulejligheden.

Anne Lise Marstrand-Jørgensen er aktuel med romanen ”Sange om stilhed og hjem”, der handler om at bære andre menneskers liv og skæbne i sine hænder.

1945 efter befrielsen var en tid fuld af bødler og ofre, af vrede og sorg, af venner og fjender. Her møder vi Fruen, et par småbørn, Renate og barnet, der efter en lang rejse stiger ombord på et skib. De tror, de skal til Kiel men ender i København. Dér oplever de på første hånd, hvordan Danmark tager sig af de tyske flygtninge i interneringslejrene. Det er en fortælling om menneskesyn, kærlighed, had og håb.

Kom og hør hvilke tanker forfatteren har gjort sig om denne del af vores historie, og hvilke tråde der kan trækkes til den tid, vi lever i lige nu.

På aftenen vil der være en kort introduktion til selve Ordkraft, Ord- og Litteraturfestival i Aalborg, der foregår 13.-15. april 2023.

Tags