Om dette arrangement

Tid
10:00 - 11:00
Pris
25 kr.
Bibliotek
Lokale
Kulturhuset i Arden, salen
Målgruppe
Børn
Medarrangør
For børn

Kultur i Børnehøjde: Kalles bæredygtige trommeshow

10.02.24
Måske kender du Kalle kendt fra Kalles Danmarkstour på Ramasjang? Kalle går ind for genbrug - han behøver ikke nye fine instrumenter for at spille den musik, han elsker, og nu kan du opleve en helt særlig koncert!

Når Kalles Bæredygtige Trommeshow kommer til byen, kan du opleve sådan cirka alle musikalske stilarter, og der bliver spillet på nye musikinstrumenter, såsom: Balloner, sprøjtefløjte, samuraisværd og grise.

Du kan også møde "vinkelsliberen Villy", "boremaskinen Boris" og "Bente Ballonrina".

Så gør dig klar! For der kommer en næsten to meter høj mand ind på scenen, som elsker at spille trommer. Han spiller så meget trommer, at han næsten selv er blevet til en tromme! For i brystkassen på både børn og voksne sidder hjertet, som holder rytmen dagen lang. Det er derfor, Kalles trommemusik går lige i kroppen og lige i hjertet.

De fleste må danse, klappe og råbe, når de er til koncert med Kalle, for det kan han bare ikke selv lade være med.

Du får også lov til at være med til at bestemme hvad, Kalle skal spille, og bliver en del af koncerten, fordi han vil bruge dig og alt muligt andet, som instrumenter.  

Om Kalle

Kalle Mathiesen er uddannet trommeslager ved Rytmisk Musikkonservatorium og har skabt sit one man show ud fra devisen, at ”Der er musik i alt, og alt er musik”.

Praktisk info

Arrangementet er for børn mellem 4 og 10 år og deres voksne og er en del af Kultur i Børnehøjde, som er et samarbejde mellem Mariagerfjord Bibliotekerne og Arden Kulturhusforening.

Husk billet til både bør