(Hele dagen)
For alle

Tæv din bibliotekar - nu også for voksne

11.06.21 - 20.08.21
Hvem læser mest..?

Handsken er kastet og traditionen tro udfordrer Mariagerfjord Bibliotekernes super-kloge bibliotekarer alle børn i Mariagerfjord til vild læsekamp.

Men denne gang bliver det endnu vildere, for bibliotekarerne tager udfordringen op og inviterer alle læseglade voksne med i slagsmålet! Så kan vi en gang for alle få afklaret hvem læser mest i sommerferien?

Sådan er du med i konkurrencen

For hver 50 sider, eller hele bog, du læser i sommerferien må du smide en kugle i røret på dit lokale bibliotek. Samtidig udfylder du en seddel med dit navn og afleverer til bibliotekaren - så er du med i lodtrækningerne om den ugentlige præmie.

Hvis det imod alle odds lykkedes de læseglade børn og voksne at besejre bibliotekarerne, trækker vi også lod mellem alle deltagere om en ekstra fed hovedpræmie.

Lad kampen begynde!